понедељак, 1. јул 2013.

Ljubav za volanom



Danas ćemo pisati o urbanim legendama koje su prvenstveno vezane za erotiku (ili nešto malo grublje) i automobile .

Prva priča će nas odvesti u 1990. godinu , u Napulj . Tačnije , odvešće nas na jedan parking , koji je u tom italijanskom gradu poznat još i pod nazivom "Park ljubavi" . Jako romantično ime , za još jače romantične parove , koji se tu nerijetko prepuštaju niskim strastima . Međutim , ništa tu ne bi bilo neobično da jedan par prilikom jedne uobičajene kopulacije , na tom parku , nije pored ejakulacije doživio i automobilsku "nesreću" . Naime , u njihovu "Fiat Pandu" se zaletio vozač "Regate" , vjerovatno u žurbi i želji za "radom" , te tako onaj par koji je već bio pred samim krajem svoga odnosa natjerao na neželjeni snošaj , nakon kojeg žena ostaje u drugom stanju .
Naravoučenije je da , iako ste sigurni da se možete kontrolisati od neželjenog snošaja - stavljajte kondome , jer drugi svakako nisu toliko revnosni u tom pogledu .

Cartoon of the legendLondon je , kao i ostalom svaka prestonica oduvijek bio prepun priča i legendi , kako onih običnih , tako i ovih urbanih . Sledeća priča nas vodi u (davnu) 1978. godinu . Gdje se , kao i u priči iznad , jedan par odlučio "proveseliti" na okrajku nekakve obližnje šumice . Vjerovatno su to činili i ranije , ali isto tako vjerovatno i svršavali s tim činom bez mnogo problema . Ovoga puta im nije sve išlo baš onako kako su se nadali , pa su prilikom odnosa , ostali naprosto zaglavljeni u preuskom autiću , ali i jedno u drugom (što je u narodu poznato i kao pojava mišićnog spazma) . Nisu imali drugog rješenja , nego da pozovu vatrogasnu službu , koja je morala isjecati krov , ne bi li ljubavni par izvukli vani .
Naravoučenije ove priče jeste takvo da ne pokušavate nagovoriti svoju ljubavnicu na seks u automobilu , pogotovo ako je untrašnjost istog uska , a vi - ljubavnice - ne pristajte na takav vid zabave . Nego lijepo ili kod njega ili kod nje (pošto novca za hotel već nemate) .


Spanish flySledeća priča je apsolutni hit među svim tim auto-erotičnim urbanim legendama . Tako da svi oni koji su iole upućeni u ovaj fenomen su je vjerovatno čuli , ali jednostavno ona u ovoj temi mora biti spomenuta . Priča iz 1995. godine , koja je svoj vrhunac doživjela , upravo na internetu , šireći se poput pomame preko e-mail pošte .
Naslušavši se svih tih priča i pričica o afrodizjacima i njihovom "razornom" dejstvu , mladić odlučuje "osvajajući" djevojku , u piće joj sipati i , ni manje ni više nego famozne - "španske mušice" . Djevojka u rekordnom roku počinje da "ludi" za seksom , pa joj ne pada teško njegovo nagovaranje da druženje nastave u njegovom automobilu . On je odvodi tamo , a taman kada je započeo s 'vatanjem , sjeti se da je zaboravio da kupi kondome . Izvinjava joj se , te je moli da ga sačeka dok ode do obližnje trgovine po zaštitu . Djevojka je imala jaku želju da ga sačeka , ali još jaču želju za seksom . Pošto drugog muškarca u blizini nije bilo , niti je imala vibrator u tašni . Ona u stanju nervnog rastrojstva "naskače" na mjenjač , koji je u datoj prilici najviše sličio falusu i upravo tu doživljava vrhunac .
Kruže različiti završeci ove priče . Neki tvrde da je svršivši na mjenjaču , svršila sa životom , drugi pak tvrde da je završila u bolnici i sa nekoliko šavova na genitalijama , a ostali da je nakon mjenjača odradila i momka .
Naravoučenije ove priče je da prvo kupite kondome , a španske mušice će se već lako upotrijebiti .



Cartoon of the legendPosljednja priča za danas je , takođe manje-više poznata prosječnom poznavaocu urbanih legendi . Kako i ne bi bila , kad seže u 1983. godinu , ali je svoju "primjenu" našla i u tv reklami , koja je takođe kružila čitavim internetom . Tako da bi bilo kakav tekst bio nepotreban , jednostavno pogledajte video i to je to -
http://www.youtube.com/watch?v=SMOH5kpOmu0

Нема коментара:

Постави коментар