среда, 19. јун 2013.

Dogovor kuću gradi

Prijatelj mi je pričao, a boga mi i kleo se da je osobno gledao na jagodinskoj Palmi. Reč je o porodičnom kvizu, nagrada se dobija ako supružnici identično odgovore na nekoliko postavljenih pitanja. Naravno odgovaraju jedno, pa drugo, s tim što ovo drugo ne zna šta je prvi partner rekao.
I prvo je muž odgovarao. Pitanja su tipa kada su poslednji put bili na večeri, gde su bili, prosto pitanja iz zajedničkog života...a vrhunac su pitanja sa temom sex. Kada, gde? On kaže u utorak, u kuhinji, jer su sobe bile zauzete što decom, što valjda je bila tu na primer u gostima tašta.
E na red je došla žena. Odgovara ona, sve isto kao muž. I na pitanja vezana za sex je dala odgovore, ali kod pitanja „gde” je stala. Ne može da kaže. Voditeljka je hrabri, ostalo je još samo to da odgovoriš, pa nije to ništa da se kaže...ova se snebdiva, ova je i dalje ubedjuje:„pa vaš muž je rekao, samo odgovorite isto i nagrada je vaša”. Ona se poprilično zacrvenela i tiho promrljala:„u guzu”.

E sad mislim da sam nalazio negde tu priču na engleskom da je se to dogodilo u Americi, ali kažem vam moj prijatelj ne samo da se kune da je gledao, nego još kaže ko je bio voditelj emisije na Palmi.

Нема коментара:

Постави коментар