уторак, 18. јун 2013.

Blizankinje

Mladić upoznao devojku u noćnom klubu. Odmah mu se svidela, a i on njoj. Počnu oni vezu iste večeri. Dva-tri puta izlazak, ljubljenje do besvesti... Mladić ima neverovatnu potrebu da vodi ljubav s njom, ali ona kaže: "Još je rano, mora da prođe još malo vremena..." Raspravljajući o toj temi, jedno veče se malo zakače i rastanu se prilično ljuti. Mladić je zove sutra pre podne ne bi li joj se izvinio. Pospani glas njegove drage kaže: "Ma, nema problema, hoćeš li da dođeš večeras kod mene?" "Kako da ne! Naravno!" (Ovo je savršeno, misli naš junak.) 

Iste večeri on se pojavi pred njenim vratima sa cvećem i bocom vina. Otvara mu devojka, koja se u međuvremenu malo podšišala. "Lep ti je friz", kaže on i ulazi u stan. Sledi priča, dok mu ona kuva kafu: roditelji su u vikendici, sestra je otišla na dva dana kod njih, ove nedelje samo učim... Malo po malo, par počne da se grli, ljubi... a onda kreće i vođenje ljubavi. Ujutro, mladić umoran, ali razgaljen kreće kući. Sledeće veče ista priča. Treće večeri on dolazi kod nje, zvoni na vrata, otvara mu njegova devojka sa nešto dužom kosom – kao da se "kontrafrizirala". Mladić je pomalo zbunjen, naročito kada ga ona upita: "Otkud ti ovde?" Dve sekunde potom iz dnevne sobe izlazi devojka s kojom je dve večeri vodio ljubav – njena sestra bliznakinja!

Posle male svađe u vezi s "vrhuncima ljubavi", mladićeva devojka je naprasno odlučila da ode dva dana kod roditelja u vikendicu, gde su oni provodili odmor. Kod kuće je ostala njena sestra, gotovo identičnog izgleda. Ona je prošle večeri na rođendanu jedne svoje drugarice malo više popila i u takvom stanju počela vezu s jednim momkom. On ju je posle dinamične večeri dopratio do stana i rekao da će se sutra javiti. Ali, nije. Umesto njega javio se naš junak. Naravno, ne znajući da je reč o bliznakinjama, on je pomislio da razgovara sa svojom "besnom dragom", koja se u međuvremenu odljutila. Kada se izvinjavao, njegova sagovornica pomislila je da to čini zato što ju je samo dopratio do kuće, a nije ostao da se uveri da li je dobro. I tako dalje... 

Нема коментара:

Постави коментар