четвртак, 16. јун 2011.

Kozje noge 3u1

Zena se vracala kuci kada je primetila da je prate 2 zene. Bile su to visoke zena, bledih duguljastih lica, potpuno iste - kao bliznakinje. Bile su obucene u duge mantile i sa sesirima. Zena je tada ubrzala i kada je stiglla u dvoriste okrenula se da vidi da li su i dalje iza nje. Kroz odskrinutu kapiju je videla da obe zene imaju kozije noge. Zena je bila ubedjena da su je pratile 2 smrti.

Decko koji je napisao ovu legendu, ubrzo je cuo od druga slicnu pricu. Njemu je deda ispricao:

Dok je vozio kasno nocu, zaustavile su ga 2 zene. Covek ih je primio u kola. Bile su obucene u duge mantile i sa sesirima. Dok su ulazile u kola primetio je da imaju kozije noge. Nije nista rekao, odvezao ih je do mesta gde su putovale i one su izasle.

Kasnije, takodje na jednom forumu, devojka je ispricala iskustvo njene drugarice:

Devojka se vozila kasno nocu sa roditeljima koji su bili na prednjim sedistima. Dok su putovali primetili su devojku, plavusu, u dugom crnom kaputu. Isla je pored puta, ali kao da je tesko hodala. Stali su da je pitaju da li joj je potrebna pomoc. Majka devojke, koja je sedela na suvozacevom sedistu, otvorila je vrata i krenula da nesto upita devojku. Osetila je udarac kopita u grudi, a devojka se okrenula ka njoj. Zena je kasnije ispricala da je njeno lice bilo izmedju ljudskog i kozijeg. Zena se, uplasena, proderala na muza da vozi dalje i on je odmah dodao gas, tako da nikada nisu saznali sta je to bilo.

Нема коментара:

Постави коментар